Събития

"Дълбините на древността" на Румяна Халачева

07.10.2021

 

На 6 октомври 2021 година гост на библиотеката беше Румяна Халачева.

Тя представи своята книга „Дълбините на древността”.

 

"Дълбините на древността" е книга с много истински случки, герои, места и събития. Тя е увлекателен съвременен роман, преплетен с най-важните моменти от българската история, в търсене на изгубения български дух и начините за възраждането му.


Книгата е писана в продължение на шест години и редактирана още две. Авторката не бърза да я завърши. Пишейки предимно късно вечер и нощем, когато безбройните й други задължения са приключили, тя осъзнава, че мечтае за възраждането на българския дух.

 

На срещата се събраха десетки любители на българската книга и с интерес слушаха авторката. Тя с вълнение разказа за себе си и за романа, в който са застъпени много теми: политика, икономика, знания за здравословен начин на живот, за личностно развитие и израстване, за начините един човек и един народ да променят съдбата си.

 

Присъстващите на литературната среща имаха възможност да получат автографи от Румяна Халачева и да изразят благодарността си с много цветя и красиви пожелания за нови вдъхновения и творческо дълголетие. 

 

 

ГАЛЕРИЯ

«
Всички
© iLib  Прима-Софт