Събития

Георги Връбчев и "Жените на другите"

23.06.2023

 

"Жените на другите" е новият летен роман на Георги Връбчев, който разказва за шумни партита, криптосхеми и предателства и бе представен на 22 юни в Библиотеката.

 

„Романът е лятна, лежерна, готина история, която сега особено, би помогнала на всички нас да се пренесем в лятото. Героите са свободни духом, обичат да се забавляват – това е мотото на главния герой Тони Кис - финансов експерт на свободна практика, млад, условно „пенсиониран за заслуги“, на който, каквото и да му се случи, както и да му се рискува живота, той си казва „аз съм тук, за да се забавлявам и няма да бъда лош“, сподели автора пред читателите на Общинска библиотека „Стоян Дринов”- град Панагюрище.

 

Георги Връбчев бе представен от Главния библиотекар Стефан Рапонджиев, който с нескрито вълнение сподели впечатленията си от романа:  „Яркото присъствие на нежната половина от света превръща книгата в нещо повече от забавна, лятна и стилна история, разказана със завидна доза чувство за хумор.”

 

Гостите на библиотека останаха възхитени от срещата с автора и му пожелаха успехи при написването на следващите негови творби, които ще очакват с нетърпение.

 

СНИМКИ ОТ СРЕЩАТА

 

«
Всички
© iLib  Прима-Софт